Om oss

Lev ett sundare liv, hitta trivselvikten och bli vän med din kropp!

Med vår franskinspirerande metod Modevi hjälper vi dig till ett friskare liv där maten blir grundpelare i ett större sammanhang som är ditt liv.

Vi intresserar oss för helhetsbilden av din aktuella livssituation och går till grunden med de underliggande orsakerna som har påverkat dig och lett dig på fel väg. Att bli slav under felaktiga tankemönster, känslomässigt ätande, inre och yttre stress är bara några bitar vi arbetar med.

Med Modevi lägger vi grunden till en bättre hälsa, hjälper dig att bygga upp en ny relation till mat och vägleder dig till ett nytt sätt leva som passar dig.

Med 28 år i frankrike tar jag med mig delar av den franska mat- och levnadskulturen som vi kanske har tappat bort i dagens stressiga samhälle och som känns viktigt för mig att förmedla. Modevi ser dagen!

Modevi – ”Mode de vie” ett nytt sätt att leva för att må bra!


Varm välkommen!

Tina Gloaguen

Mobil: 070 – 492 39 89
E. mail: info@skandiet.se

 

 

Om oss Skandiet

Tina Gloaguen – Kost och hälsopedagog inom mat och ätbeteende
Grundare till Skandiet Hälsocenter och VOP viktopererad.se

Dietistutbildad i Frankrike med inriktning friskvård och överviktsproblematik i samarbete med läkare inom privata vården under 15 år. Grundar Skandiets mottagning i Stockholm år 2000 efter hemkomst till mitt ursprungsland som idag har utvecklats till Skandiet Hälsocenter.  År 2011 utvecklar jag även VOP viktopererad.se, ett specifikt center för personer som valt viktoperation som verktyg för sin övervikt.

Läs mer om mig här!

Vi samarbetar med:

Samarbeten_VOP
VOP – viktopererad.se

En viktoperation är inte bara ett stort kirurgiskt ingrepp. Det är ett livsval för att få bukt med en övervikt och medför ofta stora omställningar. Välkommen till VOP – ett informationscenter för viktopererade. Vi som gör det har stor erfarenhet av allt det som händer före och efter en operation.

Läs mer på www.viktopererad.se

Samarbeten_Adolf-fredrik-center

Adolf Fredriks Fysiocenter

Friskvårdscenter med sjukgymnaster, naprapater och massörer. Ett center som erbjuder olika behandlingar och träningsmöjligheter i lugn och trevlig miljö på Drottninggatan i centrala Stockholm. Skandiet och Adolf Fredrik Fysiocenter arbetar med gemensamma hälsoprojekt.

Läs mer på www.affysiocenter.se

Be yourself

Betsabé Vivanco Goldberg
Stilcoach  ”Be Yourself”
Din stil – ditt verktyg

Be Yourself hjälper dig att skapa en stil i samklang med den du är och få din utsida att lyfta eller matcha din insida. Konsten är att låta kläderna tala och göra avtryck i möten,  skapa intressen och förtroende. Stil handlar inte om fashion och trender utan att förstå vad du bäst passar i.

Läs mer på www.be-yourself.se

 

Ulrika_Bein_Fahlander

Ulrika Bein FAhlander
Cert. Advanced EFT Practitioner.

EFT är en varsam och effektiv metod som adresserar känslorna som ligger under sötsuget, tröstätandet och viktproblem i allmänhet. EFT bygger på akupunkturkunskap men är nål- och smärtfri.

Läs mer på www.lightlife.se