Franska Fastan

Ett program direkt från Frankrike!

Hitta din trivselvikt och lär dig konsten att njuta av mat utan att trilla tillbaka igen!

Ett effektivt program som hjälper dig att få ordning och reda på ditt ätande och gå ner i vikt samtidigt som du lär dig konsten att äta en glädjefylld kost.

 

Dagens stressiga och intensiva samhälle har fört oss till en livsstil baserad på snabba lösningar. Likaså är det för kosten med snabbmat och kolhydratrika produkter lätta att ta till när hunger eller sug knackar på dörren. I längden får det effekter på både vikt och hälsa och kroppen har vant sig vid att använda sig av dessa lättförbrända kolhydrater som energikälla i stället för att förbränna fett vilket ger en bättre energibalans.

Men det är just det som den Franska Fastan hjälper dig med, att komma tillbaka till en effektivare fettförbränning som ger dig ett stabilare blodsocker, jämnare humör, trivselvikt och välmående.

Men det Franska Fasta programmet lär dig så mycket mer och du får samtidigt hjälp med att bygga upp en måltidsstruktur som håller både sötsug och småätande i schack och gamla ovanor byts ut mot nya och bättre efter en fransk modell. Med inspiration från det franska köket och medelhavskosten baserad på enkla och naturliga råvaror kommer du att upptäcka hur det är att äta gott, njuta av mat och samtidigt kunna behålla din nya trivselvikt!

Med mina personliga förankringar i Frankrike och med 28 års erfarenhet av det franska matlivet, vill jag hjälpa dig att hitta samma glädje för mat och hälsa som jag upplever själv i mitta andra land och som jag brinner för att förmedla i mitt arbete här i Sverige.

Att äta ska vara glädje och en smakupplevelse utan frustrationer!

Tina Gloaguen

 

Har du lust med?

Att rensa ur din kropp och fylla på med ny energi

Bli av med sug och osunt småätande som får dig på dåligt humör

Förbättra din mag- och tarmhälsa genom bra matval

Lära dig ett sätt att äta som undviker att du går upp i vikt igen

Uppleva glädje runt mat och dyka in i den franska matfilosofin

Då passar det Franska Fasta programmet dig!

 

Ladda ner den Franska guiden som är gratis!

I Frankrike har maten en väldigt stor betydelse och inte minst socialt men samtidigt har fransmännen mindre problem med vikten. Hur kan det här hänga ihop? Genom att ladda ner den Franska guiden med 9 sidor inspiration, så får du redan nu en inblick i hur fransmännens bär sig åt för att hålla vikten och du kommer att kunna testa själv.  Det blir samtidigt en utmärkt förberedelse för dig som vill gå igenom hela Franska Fasta programmet.

 

Känner du dig redo för att starta?

Då är du hjärtligt välkommen till
Dietist- och nutritionsmottagningen Skånegatan 97 på Södermalm i Stockholm.
Boka din tid så berättar jag mer om hur upplägget går till och hur det kan hjälpa dig!

Du är hjärtligt välkommen!

Tina Gloaguen