Hur arbetar vi?

Skandiet Modevi metoden

 

Att leva med maten – En relation för att må bra!

Vi intresserar oss för helhetsbilden av din livssituation och går till grunden med de underliggande orsakerna som lett dig på fel väg.
Med effektiva metoder och personanpassade verktyg och lösningar hjälper vi dig att nå dina mål och visioner.

 

METODER OCH VERKTYG SOM STÖD

På Skandiets Hälsomottagning arbetar vi med olika metoder och verktyg för att hjälp dig att bygga upp en sund och glädjefull relation till mat och hälsosamma levnadsvanor som fungerar i din vardag

Vi arbetar med alla problem som berör mat, hälsa och levnadsvanor från övervikt, hälsostress, tröstätning, sötsug till stress i vardagen och ohälsosam livsstil. Alla personer är unika med sin egen vikthistoria bakom sig som är viktig att ta hänsyn vid en förändringsprocess. Våra mål är att vägleda dig till din rätta balans och trivselvikt samtidigt som vi hjälper dig att förankra dina nya levnadsvanorna så att de blir hållbara för framtiden och inte bara en “quick fix”.

Att ändra livsstil handlar inte bara om vikten utan även hur vi lever i vår vardag och hur vår relation med maten uttrycker sig. Därför arbetar vi med flera viktiga områden som är grunden till en hälsosamt liv.

 

ÄMNEN SOM VI BERÖR I VÅRA PROGRAM

Kost och rätt energi för att må bra
Kroppens rörelse till fysisk aktivitet
Hur våra känslor styr ett ätbeteende
Stressens påverkan på hälsan
Vanor och våra tankars makt

METODER VI ARBETAR MED:

  • Modevi metoden, tar fram det franska sättet att leva med maten på ett naturligt sätt vilket leder dig till att ha roligt i köket, kunna njuta av mat utan dåligt samvete och som samtidigt får dig att känna dig nöjd med din kropp och vikt.
  • KRM-metoden är att effektivt verktyg som går till grunden med dina viktproblem men fokuserar också på känslor och blockeringar som styr ditt ätandet. Metoden baserar sig på MODEVI Metoden och EFT Metoden, 2 effektiva arbetssätt som tillsammans ger så mycket mer och vilka resultat!
  • Franska Skolan lär dig att få ett mer avslappnat men ändå ett hälsosammt förhållande till det du äter. Det börjar med hur du tänker runt mat och vilket roll maten har i ditt liv idag. Inspiration hämtat direkt från det franska livet.
  • Skandiform är ett utbud av smakrika näringsprodukter från Frankrike. Ett verktyg för att styra upp måltider vid behov och kan användas i kombination med personlig viktprogram vid större viktuppgång.
  • Mottagning på Skånegatan 97  Södermalm i centrala Stockholm där vi möter dig vid individuella konsultationer, workshops, kurser och program i grupp. Vi arbetar även per Skypa för personer boende längre bort i vårt avlånga land.

 

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION!

Metoder vi arbetar med:

Modevi metoden

Modevi metoden är en franskinpirerande metod för varaktiga och hållbara förändringar i relation till mat och vikt och sunda levnadsvanor.

KRM-metoden

KRM-metoden som effektivt verktyg och hjälp i en lyckad förändringsprocess men som även fokuserar på känslor och blockeringar som styr vårt ätande. Metoden baserar sig på Skandiet Metoden och EFT-metoden.

Välkommen att besöka vår hemsida för VOP.

Franska Skolan

Franska Skolan som lär dig att få ett mer avslappnat men ändå ett hälsosamt förhållande till det du äter. Inspiration hämtat direkt från det franska livet.

Skandibalans

Skandibalans som hjälp för att få en bättre struktur i en osund kosthållning och för personliga viktminskningsprogram.

Skandiform

Skandiform som är ett utbud av smakrika näringsprodukter från Frankrike. Ett hjälpmedel för att styra upp dina måltider eller få en effektiv viktminskning i ett personligt viktprogram eller i kombination med ett större förändringsarbete.