Kurser och program

Program i grupp

 LattaPaVikten_image1 (1)

Lätta på Viktstressen – För en ny relation till mat.

OBS! ändrat datum
Nästa program startar måndag 7 mars 2016

Vi har under året arbetat ut en ny metod “KRM-metoden” som fokuserar inte bara på vår relation till mat men även på de känslor som är förknippade och styr vårt ätande. Ett interaktivt program i grupp som hjälper dig att bättre förstå vad som ligger bakom dina viktproblem samtidigt som du får stöttning och praktisk handledning med att förändra din relation till mat.
Läs mer om “Lätta på Viktstressen” här.

 

Program i grupp – Franska skolan

Fransyskor på Café

 

Njut av mat och håll vikten. Lär dig de franska knepen

Nästa kursstart: tisdag den 23 Februari 2016

En kurs som lär dig att njuta av mat utan att brottas med dåligt samvete eller skuldkänslor. Vi beger oss iväg till matlandet Frankrike där livets mening är starkt förankrat till vad man äter och vad man stoppar i tallriken. En resa som öppnar upp för ett nytt sätt att leva med maten, som ger inspiration till nya levnadsvanor och ett mer avslappnat förhållande till både vikt och hälsa.
Kursen avslutas med en gemensam fransk middag!

Läs mer om Franska kursen här!

 

 

Individuella program med KRM-metoden

 KRM-metoden-new

När våra känslor styr vårt ätande på fel väg!

KRM-metoden är en kombination av Skandiet Metoden och EFT – Emotional Freedom Techniques som fokuserar inte bara på vår relation till mat men även på de känslor som är förknippade till vårt ätande.

Program med personligt upplägg
“Stoppa sötsuget” – Hindra sötsuget från att styra ditt liv

“Ny väg till din vikthälsa” – När dina viktproblem blir ett hinder i ditt liv.

Lyssna och läs mer om KRM-metoden här!

 

 

Individuell behandling med Modevi metoden

 Skandiet apple

Från viktnedgång till sunda levnadsvanor!

Modevi Metoden är ett franskinpirerande program som hjälper dig att bygga upp en ny relation till mat och lyckas med din viktnedgång. Ett unikt arbetssätt där vi tar hänsyn till din livssituation ur ett bredare perspektiv och där vi går ner på djupet och söker efter grundorsakerna till din aktuella situation. Steg för steg kommer du sedan att vägledas genom ett personligt upplagt förändringsprogram som på ett effektivt sätt ger dig inspiration, modet att våga tänka i nya banor och hållbara strategier för din vardag.

Läs mer om Modevi metoden
Boka tid på “Bokadirekt”

Kontakt med Skandiet Hälsocenter

 

Individuellt program med Adolf Fredrik Fysiocenter

Samarbeten_Adolf-fredrik-center

 

 

Ett program för dig som vill komma igång med att göra förändringar för din hälsa men inte riktigt vet var du ska börja!

Hälsa och maten: Rätt kost för en balanserad vikt. Analys av dagsläget och personlig vägledning till förbättringar, uppföljning och e-post support.

Träning: Min kondition, test av syreupptagningsförmågan. Samtal, beräkning av aktivitetsnivån och träningstips av hälsoprofilbedömare. Uppföljningsmöte inom 2–4 månader.

Att komma igång: Vägen till förändringar i vardagen. Hjälp med att bygga upp ett hållbart hälsoprojekt, lösningar och strategier.

Läs mer om Nystartsprogrammet här: