Om oss

Lev ett sundare liv, hitta trivselvikten och bli vän med din kropp!

Med vår franskinspirerande metod Modevi hjälper vi dig till ett friskare liv där maten blir grundpelare i ett större sammanhang som är ditt liv.

Vi intresserar oss för helhetsbilden av din aktuella livssituation och går till grunden med de underliggande orsakerna som har påverkat dig och lett dig på fel väg. Att bli slav under felaktiga tankemönster, känslomässigt ätande, inre och yttre stress är bara några bitar vi arbetar med.

Med Modevi lägger vi grunden till en bättre hälsa, hjälper dig att bygga upp en ny relation till mat och vägleder dig till ett nytt sätt leva som passar dig.

Med 28 år i frankrike tar jag med mig delar av den franska mat- och levnadskulturen som vi kanske har tappat bort i dagens stressiga samhälle och som känns viktigt för mig att förmedla. Modevi ser dagen!

Modevi – ”Mode de vie” ett nytt sätt att leva för att må bra!


Varm välkommen!

Tina Gloaguen

Mobil: 070 – 492 39 89
E. mail: info@skandiet.se

 

 

Tina Gloaguen – Kost och hälsopedagog inom mat och ätbeteende
Grundare till Skandiet Hälsocenter och VOP viktopererad.se

Dietistutbildad i Frankrike med inriktning friskvård och överviktsproblematik i samarbete med läkare inom privata vården under 15 år. Grundar Skandiets mottagning i Stockholm år 2000 efter hemkomst till mitt ursprungsland som idag har utvecklats till Skandiet Hälsocenter.  År 2011 utvecklar jag även VOP viktopererad.se, ett specifikt center för personer som valt viktoperation som verktyg för sin övervikt.

Läs mer om mig här!

Vi samarbetar med:

VOP Twiik bild1

VOP viktopererad.se

En överviktsoperation är inte bara ett stort kirurgiskt ingrepp utan även ett verktyg som hjälp för att lösa ett viktproblem som medför stora omställningar. Livet som överviktsopererad är en ny livsstil som måste passa in i varje persons vardag. Det hjälper VOP sina kunder med i form av personlig vägledning, föreläsningar, workshop samt digitala kurser och program

Läs mer på www.viktopererad.se
Läs mer på institutet.viktopererad.se

Leena_Nygren_230x240px

Leena K Nygren
Legitimerad psykoterapeut, legitimerad sjuksköterska och kostrådgivare

Leena har utbildningar inom flera psykoterapeutiska metoder som hon använder sig av beroende på den enskildes utgångspunkt. Leena har arbetat inom hälso- och sjukvård i över 25 år. Idag är hon delägare i Triagon Metaperspektiv AB och är med och driver Skånegatan97 som verksamhetsansvari

Läs mer om Leena här

Jenny_Levin_230x240px

Jenny Levin
Legitimerad dietist, GAPS practitioner

Jenny är utbildad dietist med lång erfarenhet av mat kopplat till hälsa och välbefinnande. Som legitimerad dietist har hon en universitetsexamen i dietetik som är dietistens huvudämne. Under dietistutbildningen studerar man även mat och måltider ur ett sociologiskt perspektiv liksom fysiologi och psykologi.

Läs mer om Jenny här

 

Ulrika_Bein_Fahlander_230x240px

Ulrika Bein FAhlander
Cert. Advanced EFT Practitioner.

EFT är en effektiv metod när du vill släppa taget om rädslor, begränsande tankar och gamla negativa upplevelser. Den bygger på den uråldriga kinesiska kunskapen om meridianer (energibanor) i kroppen, akupunkturpunkter och modern västerländsk psykologi.

Läs mer på www.lightlife.se