Skandiform Proteinmåltider

Skandiform-proteinprodukter_1

Skandiform som verktyg för en bättre hälsa!

Skandiform är ett sortiment av Franska Näringsprodukter exklusivt för Skandiet Hälsocenter.
Produkterna som är tillverkade i Frankrike används där av läkare i preventivt hälsosyfte inom primärvård och vid behandling av övervikt och fetma.

Skandiform används vid olika viktminskningsprogram och bland annat i vårt unika, Franska fasta program men även som komplement vid uppbyggnad av en hälsosammare kosthållning eller vid näringsrehabilitering. Skandiform passar även utmärkt att ta till som extramål vid specifika behov som till exempel vid fysisk aktivitet eller för personer med ett fysiskt krävande arbete.

Med ett stort utbud av mer än 30 olika smaker i skilda konsistenser; soppor, proteinomeletter, varma och kalla drycker, fruktyoghurt, efterrätter och bars, är det möjligt variera dina måltider även under ett viktprogram eller vid en kostrehabilitering. På grund av produkterna låga kolhydratvärde kan Skandiforms måltider kompletteras med färska grönsaker även under en VLCD-diet.
En Gratis Receptbok med tips och råd om tillagning av Skandiforms proteinmåltider medföljer och går att ladda ner redan här.

Proteinprodukterna Skandiform tillverkas i Frankrike och består uteslutande av naturliga, råvaror som har genomgått strikta bakteriologiska och kemiska kontroller. Produkterna är godkända av livsmedelsverket i enlighet med europeiska normer.

Skandiforms proteinprodukter har ett högt proteinvärde, 18–19 gr /måltid, och mindre än 5 g kolhydrat /måltid vilket ger i snitt  85-100 kcal per portion.


Skandiform näringsvärdedeklaration

 


Skandiform smakutbud

Efterätter/mjölkdrinkar: Cappuccino, Kakao, Vanilj, Persika/aprikos, Blandfrukt, Banan, Persika/päron, Frukostmüsli choklad/banan och Chokladmousse

Omelett: Svampomelett, Skink/ostomelett, Ostomelett, Fransk kryddomelett, Sparrisomelett, och Salsa omelett

Soppor: Grönsakssoppa, Svampsoppa, Sparrissoppa, Kycklingsoppa, Tomatsoppa, Minestronesoppa, Purjolöksoppa, och Mexikansk soppa

Bars: Vanilj, Toffée, Ren mörk Choklad och Müslibar Choklad

Skandiform består av askar med 5 måltider av samma smak

 


Priser och beställning

Ask med 5 måltider av samma smak: 127 kr /ask
Gratis Receptbok med användningstips för Skandiform

1–5 enskilda askar: 158 kr
6–14 enskilda askar: 198 kr
15–20 enskilda askar: 228 kr

Tillkommer frakt och expeditionsavgift för Sverige:
Vid beställning från utlandet begär information om leverans och fraktkostnad: info@skandiet.se

För mer information kontakta oss: info@skandiet.se

 

Gör din beställning