Franska Fastan

Ett program direkt från Frankrike!

Hitta din trivselvikt och lär dig konsten att njuta av mat utan att trilla tillbaka igen!

Ett effektivt program som hjälper dig att få ordning och reda på ditt ätande och gå ner i vikt samtidigt som du lär dig konsten att äta en glädjefylld kost.

 

GE DIN KROPP EN VILOPAUS

Dagens stressiga och intensiva samhälle har fört oss till en livsstil baserad på snabba lösningar. Likaså är det för kosten med lättillgänglig snabbmat och produkter fulla med kolhydrater vilket påverkar både vikt och hälsa.

En fasta ger kroppen en stund för återhämtning och möjlighet till att läka sig själv. Den hjälper till med att rensa ur, reparera och balansera upp alla viktiga system i kroppens komplexa maskineri. En fasta kan göras på många olika sätt beroende på dina förutsättningar, din målsättning och önskat resultat.

VÄLJ SJÄLV HUR DU VILL STARTA

Franska Fasta programmet är flexibelt, anpassas till dina förutsättningar och kan lika gärna starta med en strikt fasta, en halv fasta, periodisk fasta eller med ett personligt upplägg. Allt beror på ditt utgångsläge, vilka resultat du vill uppnå och vad du känner passar dig bäst.

 

Helfasta

Helfastan är den mest strikta starten där du byter ut alla dagens måltider mot näringsprodukter för att komma ner till ett tillräckligt lågt energiintag för att kroppens ska hamna i ketos genom den kraftiga fettnedbrytningen. Vid användning av våra egna produkter från Frankrike, Skandiform, så kommer du att kunna äta rikligt med färska grönsaker även under denna etapp.
Fördelar: Snabb start på viktnedgång och bra mättnadskänsla genom ketoskropparna som bildas under fettnedbrytningen.
Nackdelar: Väldigt strikt och tillåter inga felsteg.

Se mer information genom att ladda ner pdf med hela fastaprogrammet

 

Halvfasta

Här byter vi ut 2 måltider dagligen med näringsprodukter och inför 2 vanliga huvudmål baserade på mycket grönsaker och proteinrika livsmedel.
Fördelar: Hjälper dig att få bort småätande, blir en utmärkt bas för ny kosthållning och är lätt att anpassa socialt. Kan pågå under en längre period.
Nackdelar: Långsammare viktnedgång

Se mer information genom att ladda ner pdf med hela fastaprogrammet

 

Periodisk fasta

En till två dagar fasta varje vecka med intag av ren mat och/eller näringsprodukter samtidigt som du bygger upp en ny och hälsosam baskosthållning.
Fördelar: Ett flexibelt program anpassat efter dina åtaganden som hjälper dig att stabilisera din nya trivselvikt och förankra dina nya kostvanor
Nackdelar: Mindre viktnedgång och strikt under fastadagarna.

Se mer information genom att ladda ner pdf med hela fastaprogrammet

 

 

 

FRANSKA FASTAN UNIKT SOM VERKTYG

Att fasta är ett effektivt verktyg som hjälper dig att bryta av banden till ett osunt ätande, kickar igång en viktnedgång och lugnar både sötsug och belöningssystem. Men om du vill bibehålla den sköna effekten på sikt så behöver du samtidigt se över dina kostvanor och ta hand om de verkliga orsakerna som har styrt ditt ätande på fel väg.

Vårt Franska Fasta program ger dig just den möjligheten genom sitt specifika upplägg enligt en Fransk modell. Här tar vi hand om alla faktorer som påverkar ditt ätande, vi bygger upp strategier för att du inte ska trilla tillbaka igen och du lär dig att stoppa rätt sak i tallriken. Massor av inspiration från det franska köket med medelhavskosten baserad på enkla och naturliga råvaror. Du lär dig konsten att äta gott, njuta av mat och hur du kan behålla din nya trivselvikt!

LADDA NER GRATISGUIDEN OCH TESTA!


Franska Fastan hjälper dig med:

Att rensa ur din kropp och fylla på med ny energi

Bli av med sug, osunt småätande och skuldkänslor

Förbättrar din mag- och tarmhälsa genom sunda matval

Att äta rätt för att behålla din nya viktbalans

Uppleva matglädje och dyka in i franska matfilosofin

 

 Vi berättar mer!

 

FRANSKA NÄRINGSPRODUKTER

För att komma ner i energiintag under Franska Fastan använder vi oss av unika franska näringsprodukter med exklusiv försäljning för Skandiet och som går under namnet SKANDIFORM.

Produkterna består av naturliga råvaror med högt proteinvärde och extremt lågt innehåll av kolhydrater  vilket utmärker dem från andra produkter av samma slag. De finns i över 25 olika smaker och på grund av den låga kolhydratmängden så  kommer du att kunna frossa i grönsaker även i den mest strikta fastafasen.

Mer information om produkterna Skandiform hittar du i vår SHOP.

20180912_103617

Låt maten bli en glädje inte en fiende i ditt liv!

Tina Gloaguen
Kost och hälsopedagog – Mat och Ätbeteende

 

Boka ditt möte här!