Mer om Tina

Att leva med maten – En relation för att må bra

Det är mina ledord och jag arbetar med livssituationer ur ett större perspektiv. Det är genom en bättre förståelse för de underliggande orsakerna som ligger bakom en övervikt eller ett osunt ätbeteende som vi hittar de rätta lösningarna och som möjliggör hållbara förändringar. Att bli slav under felaktiga tankemönster, känslomässigt ätande, inre och yttre stress är bara några bitar som jag arbetar med.

Med en fransk dietistutbildning bakom mig specialiserar jag mig inom området övervikt som jag har arbetat med i över 25 år. Grundar Skandiets Hälsocenter i Stockholm år 2000 efter hemkomst till mitt ursprungsland och har tagit med mig en bit av den franska matkulturen som idag har utvecklats till en arbetsmetod ”Modevi metoden”.

År 2011 bygger jag upp VOP viktopererad.se, ett specifikt center för personer som valt viktsoperation som verktyg vid övervikt. Medverkade i uppbyggnaden av en kirurgklinik 2007 och insåg då vilka svårigheter och utmaningar en operation innebär och med den aktuellt bristande eftervården så har det blivit en av mina specialinriktningar.

 

Låt maten bli en glädje inte en fiende i ditt liv!

Tina Gloaguen
Kost & hälsopedagog – Mat & ätbeteende

Grundare till Skandiet &  VOP viktopererad.se

Välkommen!

Det här arbetar jag med…

Skandiet Hälsomottagning

Hälsa ur ett större perspektiv!