Jag hjälper dig på vägen

Personlig vägledning för att hitta din trivselvikt

Ett KBT inriktad vägledning som hjälper dig att nå dina mål

På min digitala hälsomottagning arbetar jag med olika metoder och verktyg som hjälp för att bygga upp en hälsosam relation till mat och sunda levnadsvanor anpassade till ditt vardagsliv.

Det är viktigt att arbetar med alla faktorer som berör maten och styr ditt ätande på fel väg så som hälsostress, känsloätande, svårhanterligt sug till vardagsstress. Din vikthistoria är unik och mitt mål är att vägleda dig till rätt energibalans och en hälsosam trivselvikt. Här handlar det inte om en “quick fix” utan om att bygga en livsstil som får dig att må bra.

Att ändra livsstil handlar inte bara om vad du stoppar på tallriken eller hur mycket du väger, utan även om hur du tänker kring mat och hur din relation till maten verkligen ser ut. Därför blir det viktigt att ta hand om helheten och arbetar med alla dessa områden som trots allt är grunden till en god hälsa.

 

Program jag arbetar med…

  • Modevi metoden är en KBT-inriktad metod som vägleder dig till att få en bättra relation till mat och gör som att du kan njuta av mat utan dåligt samvete och utan viktstress. Jag hjälper dig även med att hitta din specifika energibalans där du känner dig nöjd med både din kropp och vikt.
  • Franska Fastemetoden är ett effektivt program som hjälper dig att starta om från början igen med en näringsrik fasta som sedan stegvis leder dig tillbaka till en balanserad och hälsosam kost. Programmet ger en kick till trög viktnedgång och kan även användas som små minikurer.

Det här arbetar jag med…

  • Kost och energibalans för att må bra
  • Hur tankar och känslor styr ätandet
  • Stressens påverkan på vikt och hälsa
  • Vanor och att skifta mindset
  • Kroppens rörelse till fysisk aktivitet


Välkommen!
Tina Gloaguen
Kost & hälsopedagog- Mat & ätbeteende
Grundare Skandiet & VOP viktopererad.se