Problem med övervikt?

 

Vi visar vägen till trivselvikt och hälsa

Bygg upp en ny relation till mat så hittar du vikten!

 

VIKTPROBLEM, EN HISTORIA OM MAT, KÄNSLOR OCH KROPPEN!

Maten har många olika funktioner och är en spegel av våra känslor, det liv vi lever på både gott och ont. Vi äter för att vi är glada eller ledsna, när vi är trötta, behöver energi eller när vi njuter med vänner. Ibland hinner vi inte äta, kanske har vi tappat lusten för mat och det är lätt att glömma bort att det är det vi äter som ger hälsa och välmående.

Men maten kan även vara ett sätt att döva jobbiga känslor som gärna yttrycker sig i jobbigt sötsug eller skamfylld tröstätning. Problem med övervikt är i grunden en komplex historia som uttrycker en obalans mellan kropp, tankar och känslor.

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA DE RÄTTA LÖSNINGARNA!

För att lyckas gå ner i vikt så behöver du få en bättre förståelse för vilka orsakerna som ligger bakom just dina viktproblem och vi tillför de rätta verktygen och en professionell vägledning så du finner din väg till din trivselvikt.

Som hjälp använder vi oss vår unika och franskinspirerade  Modevi metod som arbetar med ditt viktproblem ur ett bredare perspektiv än bara kilona runt höft och mage. Med bättre självförtroende så når du dina mål!

 

VI HJÄLPER DIG SOM VILL
Förvandla övervikt till trivselvikt

Tillsamman lägger vi upp en gedigen plan som ska vara lätt att genomföra i din vardag, motsvara dina behov och mål och som baseras sig på dina personliga förutsättningar.

Lära dig konsten att välja rätt typ av mat

Du kommer att få lära dig vad som du bör äta för att nå din trivselvikt och som håller dina energinivåer i balans. Vi tar oss även en tur till matvarubutiken för att hjälpa dig att välja rätt bland hyllor och förpackningar.

Bli av med sötsug och känsloätande

Sug är ett tecken på att du har någon form av obalans i kroppen! Vi letar efter orsakerna bakom och lär dig hur du kan hantera suget med hjälp av maten.

Bygga upp en bättre livsstil

Tillsammans sorterar vi bort onödiga kravställningar så att du får mer tid att lägga på ditt hälsoprojekt och till återhämtning. Med en balanserad och energirik livsstil så behåller du trivselvikten i framtiden och slipper den förödande jojoeffekten.

Komma i form och orka mer

Att komma i form handlar inte bara om vad du äter eller stoppar i tallriken utan även hur du tillgodosätter din kropps behov av rörelse. Här letar vi fram det som du tycker är roligt att göra.

Äta rätt efter en viktkirurgi

Har du genomgått en överviktsoperation så är dina behov lite annorlunda nu än innan. Här hänvisar jag dig till vårt center  VOP viktopererad.se där du får hjälp med att hantera de problem de stor inför idag.

 

Boka ditt möte här!

20180912_103617

Låt maten bli en glädje inte en fiende i ditt liv!

Tina Gloaguen
Kost och hälsopedagog – Mat och Ätbeteende