Problem med övervikt?

Problem med övervikt?

Viktproblem är en historia om mat, känslor och din kropp!

Maten har många olika funktioner och är en spegel av våra känslor, det liv vi lever på både gott och ont. Vi äter för att vi är glada eller ledsna, när vi är trötta, behöver energi eller när vi njuter med vänner. Ibland hinner vi inte äta, kanske har vi tappat lusten för mat och det är lätt att glömma bort att det är det vi äter som ger hälsa och välmående.

Men maten kan även vara ett sätt att döva jobbiga känslor som gärna uttrycker sig i jobbigt sötsug eller skamfylld tröstätning. Problem med övervikt är i grunden en komplex historia som uttrycker en obalans mellan kropp, tankar och känslor.

Jag vägleder dig till lösningarna som passar dig!

För att lyckas gå ner i vikt så behöver du få en bättre förståelse för vilka orsakerna som ligger bakom just dina viktproblem och vi tillför de rätta verktygen och en professionell vägledning så du finner din väg till din trivselvikt.

Som hjälp använder vi oss den unika och franskinspirerade Modevi metod som arbetar med ditt viktproblem ur ett bredare perspektiv än bara kilona runt höft och mage. Med bättre självförtroende så når du dina mål!

Vill du få hjälp med att…

  • förvandla övervikt till trivselvikt
  • lära dig att välja rätt typ av mat
  • bli av med sötsug och känsloätande
  • bygga upp en bättre livsstil
  • komma i form och orka mer
  • äta rätt efter en viktkirurgi

 

Välkommen!
Tina Gloaguen

Kost & hälsopedagog- Mat & ätbeteende
Grundare Skandiet & VOP viktopererad.se