Modevi metoden

MODEVI METODEN

Ett sätt att leva med maten mer än ett viktprogram!

 

LÅT MATEN FÅ LEVA I DITT LIV

Modevi är en franskinspirerad metod som hjälper dig att förbättra dina kostvanor och hitta din trivselvikt utan att du trillar tillbaka på ruta ett igen! Modevi handlar om ett nytt sätt att tänka kring mat som tar hänsyn till matens alla viktiga funktioner från tröst till glädje och som hjälper dig att bli av med matstress, förbud och frustrationer.

MODEVI TAR PROBLEMET FRÅN RÄTT HÅLL

Statistiken visar att 95 % av alla bantningsförsök leder tillbaka till ny viktuppgång. Det handlar i grunden om att viktprogram och dieter fokuserar på vad du ska stoppa på tallriken och vad du bör äta men ser inte ditt hälsoproblem ur ett större perspektiv. Har du idag ett problem med vikten eller brottas med ohälsosamma kostvanor så finns där andra orsaker som styr dig och som även behöver omhändertas. Det hjälper Modevi metoden dig med.

MODEVI METODEN I FEM STEG
Starter, förstå grundorsakerna

Du behöver kunna sätta fingret på och bli medveten om de verkliga orsakerna som ligger bakom dina viktproblem för att vi sedan ska kunna ta hand om dem. Risken är annars att du efter ett tag glider tillbaka till ett gammalt ätbeteende och ny viktuppgång.

 

Ändra tankemönster och sätta mål

För att kunna genomföra förändringar med kosten och vikten så behöver du lära dig att tänka annorlunda än hur du har gjort tidigare. Det är då du hittar dina lösningar och kan sätta upp nya mål. Att stanna kvar i ett bantningstänk även efter avslutat program leder dig tillbaka till ruta ett igen med allt vad det innebär.

 

Bygga en realistisk handlingsplan

En handlingsplan måste vara baserad på dina förutsättningar, stämma överens med dina behov och behöver vara flexibel. Därför bygger vi upp handlingsplanen tillsammans för att den ska bli hållbar i din vardag och vi hjälper dig att hantera alla oförutsägbara händelser som har tendens att dyka upp i livet lite närsom.

 

Justera och bygga strategier

Fallgropar tillhör förändringsprocessen och är inte ett misslyckande i sig utan betyder att ditt program behöver justeras. Du får även lära dig att se vilka dina triggers och svaga punkter är och med den kunskapen så bygger vi upp effektiva strategier, allt för att du inte ska trilla dit igen.

 

Förankra för framtiden

När du väl är framme vid mål så behöver du förankra dina kost- och livstilsförändringar så det blir hållbara för framtiden och för att undvika jojjoeffekten.  Du kommer att få ett enkelt och effektivt verktyg som hjälp och som gör att du kan behålla kontrollen ända tills dina nya vanor har omvandlats till rutiner!
Grattis, då har du kommit i mål!

 

 

VÅRA PROGRAM MED MODEVI METODEN

Timkort för personliga upplägg
Hälsostress till Välmående
Franska Fastan direkt från Frankrike

 

MODEVI BASERAR SIG PÅ DINA FÖRUTSÄTTNINGAR

Modevi metoden hjälper dig att förstå helheten av ditt hälsoproblem och ger dig verktyg för att lyckas. Programmet baserar sig på dina förutsättningar med fokus hållbara lösningar och hjälper dig att anpassa dina nya vanor till ditt vardagsliv. Din historia är unik och måste hanteras därefter.


LADDA NER OCH STARTA REDAN NU!

Här får du veta hur du genom 5 viktiga stegen kan starta en kostförändring och vi inspirerar oss från den franska matkulturen Ett utmärkt tillfälle för att testa och bli medveten om vad du behöver förändra, förbättra och kanske jobba vidare med!

 

MODEVI HJÄLPER DIG ATT:

– förstå varför du går upp i vikt eller äter fel
– välja rätt mat och äta rätt sak vid rätt tidpunkt
– anpassa ditt ätande till ditt vardagsliv
– hantera stress och känsloätande
– njuta av mat utan att få dåligt samvete

 

Boka ditt möte här!

  20180912_103617

 

Låt maten bli en glädje inte en fiende i ditt liv!

Tina Gloaguen
Kost och hälsopedagog – Mat och Ätbeteende