Referenser: Katherines Historia

Katherinne:

”Jag har länge kämpat med min övervikt , ca 8 år, och har provat allt! Tex: Viktväktarna, Olgas On-line, Itrim, Herbalife. Jag gick ner alla gånger men det slutade med att jag sakta gick upp allt igen varje gång. Min motivation sjönk mer och mer för varje gång och till slut var den borta.

2014 fick jag prova på KRM-metoden med Tina och Ulrikas ” Må bättre program”. Med Tina dietisten, pratade vi om min relation och syn på maten. Och med Ulrika tog vi hand om mina känslor kopplade till maten, negativa tankar och syn på mig själv och min vikt med EFT. I början var min tanke att ”Detta kommer inte att funka”. Jag var väldigt negativt inställd till detta men var ändå nyfiken att prova på.

4 möten hos Tina och 4 möten hos Ulrika. Jag kan säga att våra möten motsvarade över mina förväntningar. Efter varje besök fick jag mer kontakt med mig själv och jag upptäckte mina blockeringar.

Tack vare Tina och Ulrika så har jag idag bra relation till mat och mig själv, jag har kunnat hantera mina blockeringar, tankar och syn om mat och mig själv. Jag hade aldrig kunnat påbörja min viktminskning utan att hantera allt detta först. Min motivation är 110% och idag kan jag med hela min själ satsa på min viktminskning. Jag vet hur jag ska möta mina motgångar, jag vet hur jag ska ta mig igenom. Min relation till mat och mig själv är mycket bättre idag. Jag är mer avslappnad och lugn i mig själv.

Det som jag tyckte om med detta program är att man gick mer in på djupet och kollar. För mig var det vilka blockeringar jag hade och varför. Varför var min relation till mat på detta sätt? Vilka känslor kopplade jag till maten? Allt detta och mer fick jag svar på och fick hjälp att ta hand om och det har gjort det så mycket lättare för mig att ta tag i min vikt.

Jag kan varmt rekommendera detta program till er alla där ute som känner igen sig i min berättelse. Fantastiska kvinnor, med ett grymt bra program som funkar!”

Katherinne Vivanco Hermansson