Skandiform Proteinmåltider


Skandiform-proteinprodukter_1


Unika näringsprodukter från Frankrike

Ett effektivt verktyg för viktminskning men även som stöd vid en hälsosam livsstil

 

 

Unika Franska Näringsprodukter

Skandiform är Franska Näringsprodukter med exklusivt försäljning för Skandiet Hälsocenter. Produkterna är tillverkade i Frankrike och används där av läkare i preventivt hälsosyfte inom primärvård och vid behandling av övervikt och fetma.

Skandiform består uteslutande av naturliga råvaror och har ett högt proteinvärde, 18–19 gr /måltid, och mindre än 3 g kolhydrat /måltid vilket utmärker dessa produkter. Tack vare den låga kolhydratmängden kan proteinmåltiderna kompletteras med färska grönsaker, och det även under en strikt fasta period.

Skandiforms näringsvärde

 

Här får du veta mer!

 

 

 Om Skandiform-Video

Vad passar dig bäst?

Skandiforms proteinmåltider går att använda för olika ändamål:

 

Viktminskning

Skandiforms näringsprodukter används vid viktminskning i olika program med syfte att strama åt den dagliga energiintaget på ett effektivt och säkert sätt. Produkterna ger en god mättnadskänsla genom sitt höga proteinvärde, lugnar obalanserat blodsocker och ger en bra start för hälsosamma kostförändringar.

Sunda kostvanor

Skandiforms näringsprodukter hjälper dig att få ordning och redan på dina kostvanor genom att föra in måltider som fattas eller att byta ut osunda måltider mot hälsosammare kost. Används då i kombination med en sund kostplan.

Hantera sötsug och känsloätande

Skandiforms näringsprodukter är ett utmärkt verktyg för att hantera sug eller onyttigt känsloätande.  Genom sitt låga kolhydratvärde, balanserar dessa proteinmåltider upp ämnesomsättningen på ett effektivt sätt vilket lugnar både sötsug, belöningssystem och hjälper dig att bli av med onyttigt småätande.

Vägen till hälsosam livsstil

Skandiforms näringsprodukter hjälper dig att stabilisera vikten efter en viktnedgång för att undvika jojjoeffekten och för att förankra dina nya sunda kostvanor. Att byggnad en hälsosam livsstil tar tid och då kan dessa proteinmåltider bli din säkerhet för att inte trilla tillbaka till gamla vanor igen.

Hitta formen och fysisk aktivitet

Skandiforms näringsprodukter fungerar utmärkt som komplement till en bra och näringsrik kost vid fysisk aktivitet och träning. Ett extra tillskott som hjälper dig att behålla energinivån under hela träningspasset.

Äta rätt efter en viktkirurgi

Skandiforms näringsprodukter används vid kostrehabilitering efter en överviktsoperation eller som extra tillskott för att täcka dina nya näringsbehov som operationen medfört. Produkterna passar även utmärkt för att genomföra den obligatoriska flytperioden innan ingreppet.
Här hänvisar jag dig till vårt specifika center för dig som är eller ska överviktsoperera dig. VOP viktopererad.se

 

 

Mer än 25 olika smaker

Skandiform erbjuder att stort utbud med över 25 olika smaker; soppor, proteinomeletter, varma och kalla drycker, fruktyoghurt, efterrätter, bars och som tillagas på olika sätt. Fördelen är att du får känslan av att tillaga en riktig måltid rik på grönsaker redan inledningsvis och blir en bas för nya hälsosamma kostvanor.  En receptbok med tips och råd finns tillgänglig och går att ladda ner helt gratis.

Gratis Receptbok

 

Gör din beställning

 

Skandiform smakutbud

Efterätter/mjölkdrinkar: Cappuccino, Kakao, Vanilj, Persika/aprikos, Blandfrukt, Banan, Persika/päron, Frukostmüsli choklad/banan och Chokladmousse

Omeletter: Svampomelett, Skink/ostomelett, Ostomelett, Fransk kryddomelett, Sparrisomelett, och Salsa omelett

Soppor: Grönsakssoppa, Svampsoppa, Sparrissoppa, Kycklingsoppa, Tomatsoppa, Minestronesoppa, Purjolöksoppa, och Mexikansk soppa

Bars: Vanilj, Toffée, Ren mörk Choklad och Müslibar Choklad

Skandiform består av askar med 5 måltider av samma smak

 

Priser och beställning

Ask med 5 måltider av samma smak: 127 kr /ask
Gratis Receptbok med användningstips för Skandiform

1–5 enskilda askar: 158 kr
6–14 enskilda askar: 198 kr
15–20 enskilda askar: 228 kr

Tillkommer frakt och expeditionsavgift för Sverige:
Vid beställning från utlandet begär information om leverans och fraktkostnad: info@skandiet.se

 

 Kontakta oss här