Skandiform Proteinmåltider

Unika Franska Näringsprodukter

Skandiform är Franska Näringsprodukter med exklusivt försäljning för Skandiets Hälsocenter. Produkterna är tillverkade i Frankrike och används där av läkare i preventivt hälsosyfte inom primärvård och vid behandling av övervikt och fetma.

Skandiform används som extra verktyg  vid olika viktprogram som för exempelvis mitt unika ”Franska fastaprogram” men passar även utmärkt att ta till som extramål vid specifika behov eller vid fysisk aktivitet.

Skandiform näringsdrycker passar även för flytperioden inför en överviktskirurgi eller som extra tillskott under själva kostrehabiliteringen efter ingreppet. Läs mer på VOP viktopererad.se

 

Skandiform satsar på naturliga råvaror

Skandiform består uteslutande av naturliga råvaror och har ett högt proteinvärde, 18–19 gr /måltid, och mindre än 3 g kolhydrat /måltid vilket utmärker dessa produkter på den svenska marknaden. Tack vare den låga kolhydratmängden kan proteinmåltiderna kompletteras med färska grönsaker och det även under mer strikta fasta perioder.

Skandiform erbjuder att stort utbud av olika produkter som soppor, proteinomeletter, varma och kalla drycker, fruktyoghurt, efterrätter och bars som kan tillagas på olika sätt och som kan kompletteras med grönsaker. Fördelen är att du får känslan av att tillaga en riktig måltid rik på grönsaker redan inledningsvis och blir första steget för nya hälsosamma kostvanor. En receptbok med tips och råd finns tillgänglig och ladda ner helt gratis.

Skandiforms olika användningsområden

VIKTMINSKNING

Skandiforms näringsprodukter används vid viktminskning i olika program med syfte att strama åt den dagliga energiintaget på ett effektivt och säkert sätt. Produkterna ger en god mättnadskänsla genom sitt höga proteinvärde, lugnar obalanserat blodsocker och ger en bra start för hälsosamma kostförändringar.

SUNDA KOSTVANOR

Skandiforms näringsprodukter hjälper dig att få ordning och redan på dina kostvanor genom att föra in måltider som fattas eller att byta ut osunda måltider mot hälsosammare kost. Används då i kombination med en sund kostplan.

SUG OCH KÄNSLOÄTANDE

Skandiforms näringsprodukter är ett utmärkt verktyg för att hantera sug eller onyttigt känsloätande.  Genom sitt låga kolhydratvärde, balanserar dessa proteinmåltider upp ämnesomsättningen på ett effektivt sätt vilket lugnar både ditt blodsocker, belöningssystem och sug vilket hjälper dig att bli av med onyttigt småätande.

HÄLSOSAM LIVSSTIL

Skandiforms näringsprodukter hjälper dig att stabilisera vikten efter en viktnedgång för att undvika en jojoeffekt och för att förankra dina nya sunda kostvanor. Att bygga en hälsosam livsstil tar tid och då kan dessa proteinmåltider bli din säkerhet för att inte trilla tillbaka till gamla vanor igen.

FYSISK AKTIVITET OCH TRÄNING

Skandiforms näringsprodukter fungerar utmärkt som komplement till en bra och näringsrik kost vid fysisk aktivitet och träning. Ett extra tillskott som hjälper dig att behålla energinivån under hela träningspasset.

VID VIKTKIRURGI

Skandiforms näringsprodukter används vid kostrehabilitering efter en överviktsoperation eller som extra tillskott för att täcka dina nya näringsbehov som operationen medfört. Produkterna passar även utmärkt för att genomföra den obligatoriska flytperioden innan ingreppet.

Här hänvisar jag dig till vårt specifika center för dig som är eller ska överviktsoperera dig. VOP viktopererad.se