KRM-metoden när känslorna styr din mat!

KRM-metoden när känslorna styr din mat!
12 oktober, 2014 Skandiet

Förändra dina känslor och skapa en sund relation till mat.

Tänk dig att kunna äta av det du tycker om utan känslor av tvivel, förbud eller rädsla för att göra felval. Att uppleva en avslappnad relation till mat och känna dig nöjd men en lagom portion eller bara en liten sötsak. Med den unika KRM-metoden kan du uppnå just detta!

KRM – Känslor i Relationen till Mat

KRM-metoden-new

 

En unik kombination av två metoder för verklig förändring

KRM-metoden är en kombination av EFT – Emotional Freedom Techniques och Skandiet Metoden inriktad på förändringsarbete av kost/vikt och levnadsvanor.

Med EFT tar vi hand om känslorna som hindrar en lyckad förändringsprocess, en effektiv metod som går på djupet och släpper taget om stress och negativa känslor som vi känner i stunden eller med ursprung från gamla känslomässiga sår och trauman. Du får även en bättre förståelse för hur dina känslor påverkar och styr ditt ätande idag.

Med Skandiet Metoden söker vi efter orsakerna till din aktuella problematik, gör en storstädning i dina måsten för att hitta tiden du behöver för detta projekt och vägleder dig sedan genom förändringsprocessens olika etapper för att du ska nå dina mål.

Program med KRM-metoden

Lätta på vikten
För en ny relation till mat

Ny väg till din vikthälsa
När dina viktproblem hindrar dig i ditt liv

Stoppa sötsuget i stunden
Hindra sötsuget från att styra ditt liv

Standard CMYK

 Lyssna och Läs mer om KRM- metoden här!